Nieuwbouwzondag

Residentie De Zwaan

Welkom bij Residentie De Zwaan! Deze charmante nieuwbouwresidentie ligt op een boogscheut van het centrum en biedt uitstekende toegang tot invalswegen. Hier vind je 15 villa-appartementen met woonoppervlaktes van 85 tot 129 m². Elk appartement heeft een groot terras, sommige zelfs een privétuin. De royale leefruimtes met grote lichtinval bieden ongeëvenaard wooncomfort. Er is parkeergelegenheid en een gemeenschappelijke fietsenberging. Dit is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van moderne luxe en landelijk leven.

Foto's: CHARMANTE NIEUWBOUWRESIDENTIE 'DE ZWAAN' (yvimat.be)

€ 300.000 - € 350.000

Adres: Kortrijkstraat 1, 8550 Zwevegem

Woonerf Blanche

Woonerf Blanche omvat 14 landelijke woningen en 2 vrijstaande woningen. Dit project biedt maximaal comfort en energiezuinigheid dankzij de warmtepomp en zonnepanelen. Gelegen in een serene omgeving, biedt het een rustgevende ontsnapping uit het stadsleven, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen blijft. Met 4/5 slaapkamers, grote bewoonbare oppervlakten, en een rustgevende uitstraling, is dit een project dat je zeker moet zien.

Foto's: Woonerf Blanche (yvimat.be)

€ 350.000 - € 400.000

Adres: Basiel Naessensstraat 2-17, 8550 Zwevegem

Woonerf Gulden Sporen

Gelegen naast het Gulden Sporen fietspad, biedt dit project charmante nieuwbouwwoningen met een landelijke uitstraling. Met moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, zonnepanelen, en een ventilatiesysteem, is dit een perfect voorbeeld van energiezuinige nieuwbouw. Elke woning heeft een prachtige tuin en een carport (bij Lot 1). Je zult versteld staan van de prachtige afwerking en het oog voor detail in deze woningen.

Foto's: CHARMANTE NIEUWBOUWWONINGEN WOONERF GULDEN SPOREN (yvimat.be)

€ 325.000 - € 380.000

Adres: Kouterstraat 5, 8550 Zwevegem

President Kennedy

Deze moderne nieuwbouwwoning is gelegen in een doodlopende straat, wat een rustige leefomgeving garandeert. Met een E-peil van 20, 3 slaapkamers, en een ruime woonkamer, is dit de perfecte gezinswoning. Zonnepanelen en warmtepomp dragen bij aan de energie-efficiëntie. De woning is bovendien onmiddellijk beschikbaar.

Foto's: Te koop: RUSTIG GELEGEN BEN-WONING - Zwevegem 8550 (yvimat.be)

€ 400.000 - € 425.000 (kosten inclusief)

Adres: 
President J.F. Kennedylaan 45, 8550 Zwevegem
____________________________________________________________________________________________

Plan je bezoek voor Nieuwbouwzondag en ontdek deze prachtige projecten met eigen ogen! We verwelkomen je graag op zondag 28 april tussen 10 en 13 uur in onze projecten.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, bel ons op 056/75 76 79.

Mis deze kans niet en ontdek de perfecte woning voor jou!